Rioolreiniging en rioolonderhoud: onze core-business!

Op het gebied van gespecialiseerde reiniging heeft Helma een groot scala aan reinigingsvoertuigen. De standaard oplossing voor reiniging, bestaat uit een hogedrukspoelwagen en een vacuümwagen. Het voordeel van het gebruik van twee afzonderlijke units is de flexibiliteit op de werklocatie. De inzet bevordert een hogere productiviteit wat weer tot uitdrukking komt in een lagere kostprijs voor u. Deze standaard combinatie bestaat uit een hogedrukspoelwagen van 12 m3 tot 15 m3 en een vacuümwagen van 15 m3 inhoud.

Combi

Gemalen, pompputten, septictanks en kleine riolen. Ze liggen niet altijd op de plaatsen waar ruimte genoeg is voor twee voertuigen. Voor deze problemen beschikt Helma over een aantal combiwagens die in eigen beheer zijn ontwikkeld en opgebouwd. De ruim bemeten capaciteit maakt het mogelijk om lang stationair opgesteld te blijven staan. Een belangrijk voordeel bij het reinigen van gemalen en rioolwaterzuiveringen of voor het reinigen van pompputten in de buitengebieden. Uit veiligheidsoverwegingen zijn onze combiwagens altijd voorzien van een 2-persoons bemanning. Voorzien van achteruitrijcamera, dodehoekcamera en communicatiemiddelen, maakt het deze combiwagens tot de modernste in hun soort.

Recycle combi

De nieuwste innovatie binnen Helma zijn de Recycle-combivoertuigen. Deze Combi’s hergebruiken het water uit het opgezogen slib door middel van een onboard-recyclesysteem. Minder vervoersbewegingen betekent minder overlast naar de omgeving.

Materieel uit eigen huis

Al het materieel wordt in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd, waardoor praktijkgerichte bevindingen direct worden toegepast. Dit maakt het materieel van Helma tot de beste in zijn soort. In combinatie met ervaren en gecertificeerd personeel, is dit de beste keuze op het gebied van gespecialiseerde reiniging.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de reiniging van uw riolen, gemalen, gemalen, pompputten, septictanks, kleine riolen en vet- en olieafscheiders.

Contact