Wat we doen

helma_rioolreiniging-tilburg

Reiniging

Helma beschikt over zowel klein als groot materieel, om snel en efficiënt ieder riool, kolk, gemaal, waterbassin en straat of bedrijventerrein te reinigen. En ook voor het reinigen van vet- en olieafscheiders.

Lees verder »
helma_inspectie-tv-inspectie

Inspectie

De riolering dient regelmatig geïnspecteerd te worden. Alleen zo kunnen gebreken tijdig worden ontdekt, nog voordat er zich echte, kostbare problemen voordoen. Door deze specialistische taak door Helma uit te laten voeren, bent u zeker van een grondige inspectie en een helder overzicht van de geconstateerde gebreken.

Lees verder »
helma_renovatie-deelrenovatie

Renovatie

Nederland is een van de eerste landen waar sinds de jaren 80 renoveren middels kousmethode wordt toegepast. Gezien de levensduur van 50 tot 60 jaar dient op dit moment een groot aantal stelsels vervangen te worden. Door de snelle ontwikkeling van diverse renovatiemethodes is renoveren zeker een gelijkwaardig alternatief geworden voor vervangen.

Lees verder »
helma_rioolreparatie

Rioolreparatie

Door de jarenlange ervaring die Helma heeft met rioolaanleg en tevens het ontstoppen van rioleringen weten wij als geen ander bedrijf waaraan een goed aangelegd riool moet voldoen om toekomstige problemen te voorkomen. Helma werkt zowel voor particuliere opdrachtgevers alsook voor bedrijven en overheidsinstellingen. Deze klantengroepen schakelen ons in vanwege onze veelzijdigheid en uitstekende kennis van riool aanleg.

Lees verder »
helma_renovatie-waterjet

Innovaties

Helma blijft zoeken naar nieuwe oplossingen voor vragen en problemen uit de markt. Dit heeft de afgelopen jaren een aantal unieke producten opgeleverd.

Lees verder »